Φωτιά Αχαΐα - Byyovh2mtzui6m : «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την.

Φωτιά Αχαΐα - Byyovh2mtzui6m : «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την.. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. Συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης του πύρινου μετώπου στην αχαΐα. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα.

«η φωτιά έκαψε ένα μεγάλο τμήμα της κοινότητας ζήρια, με αποτέλεσμα, εκτός των περίπου 10. Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην αχαΐα του πλήττει την περιοχή ζήρια και ανάγκασε σε εκκένωση αρκετούς οικισμούς. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Η φωτιά στην αχαΐα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη την ώρα που 5 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής με εγκαύματα. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα:

Pwj4bkyppl1e3m
Pwj4bkyppl1e3m from www.athina984.gr
Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια.

Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.

Προ ολίγου, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: 31/07/2021 17:04 σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην αχαΐα του πλήττει την περιοχή ζήρια και ανάγκασε σε εκκένωση αρκετούς οικισμούς. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. Η φωτιά στην αχαΐα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη την ώρα που 5 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής με εγκαύματα. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην αχαΐα του πλήττει την περιοχή ζήρια και ανάγκασε σε εκκένωση αρκετούς οικισμούς. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες.

Squkxirfhaddnm
Squkxirfhaddnm from www.irafina.gr
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αρχές, δεν διατρέχει. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης του πύρινου μετώπου στην αχαΐα. Προ ολίγου, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα.

Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Η φωτιά στην αχαΐα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη την ώρα που 5 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής με εγκαύματα. Συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης του πύρινου μετώπου στην αχαΐα. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Κάηκαν πάνω από 20 σπίτια στη ζήρια. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. 31/07/2021 17:04 σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία. Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.

«σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αιγιαλείας. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

T2nfmzckzfzqpm
T2nfmzckzfzqpm from newmedia.thebest.gr
Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Η φωτιά στην αχαΐα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη την ώρα που 5 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής με εγκαύματα. 31/07/2021 17:04 σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αιγιαλείας. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης.

Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας.

Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Κάηκαν πάνω από 20 σπίτια στη ζήρια. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αιγιαλείας. Προ ολίγου, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αρχές, δεν διατρέχει. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. 31/07/2021 17:04 σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama